8 januari 2022

Titt ut

Allt jag skrivit

Eller titt in(!) kanske jag ska säga när jag kikar in här en gång i kvartalet i bästa fall!

Jag har ingen grov PMS längre och behöver därför inte skriva av mig, har nämligen börjat äta D-vitamin sedan 3 månader tillbaka och POFF! inga GÅ-UNDER-JORDEN-FÖRSVINNA-TANKAR finns längre.. typ. 

Nä, men för mig har det fungerat bra. Jag har stått ut med mig själv och mina känslor, bättre än så kan det ju inte bli. Så prova du med?

Annars då?! Som vanligt när jag och Kristoffer blir lediga samtidigt består de två första veckorna av SJUKDOM. Sist, i Juni 2021 fick vi covid. Och nu över jul & nyår har vi haft en ihållande förkylning med extrem hosta. KUL 🙂 känner liksom att jag inte orkar. Jag liksom skrattar och gråter samtidigt. Vi får liksom aldrig ha kul 🙂 drabbas vi inte av elände så drabbas vi av någe annat. Det är bara att skratta sig ur detta antar jag. Det är som att vi får fågelbajs i håret hela tiden.

Jag börjar att jobba 10 Januari, och jag orkar inte ens beskriva hur det känns. Självklart är det vad alla frågar mig, och jag är så trött på att säga samma sak hela tiden om och om igen. Fatta då hur trött Tommy Körberg ska va på alla intervjuer och videoklipp om Stad i ljus. Huff.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress