Helt otroligt vilken positiv effekt det kan bli av att bara få gnälla av sig ibland, precis som att man liksom tömmer sin blåsa och så är man inte kissnödig längre. Jag känner mig genast lättare och gladare. Kan också bero på att jag fått sitta på altanen i solen både igår och idag, och det kan även vara för att vi varit på middagsbjudning hos Pappa och Cristin, eller numer Moffa och Bommo (bonusmommo) 😊

Jag har iallafall fått läsa bok på altanen, ätit chokladkaka på altanen, sövt Herman på altanen, andats frisk luft, promenerat och fått hem ekotipsets bok med städtips. NAJS. 

Imorgon ska vi få miljöombyte och det är så mycket lättare att åka iväg med Herman nu när han "ser världen" bättre och kan hänga med. Han är så nyfiken och social vår grabb. Och humor har han, men det fattar man väl med mina gener i sig. Jag är en sån skrattare, jag skrattar när man inte får skratta (tyvärr), jag skrattar åt mina egna bilder i huvudet, mina egna skämt, när folk gör sig (lite) illa, när det blir eländigt, när det blir skämmigt, när det blir för allvarligt och när som helst egentligen. Jag skrattar och gråter samtidigt också, nåt Herman också gör. Tydligen ligger skrattet och gråten väldigt nära varann. Så kan det bli. 

Men nog om detta, skall skratta mig iväg från Kiruna imorgon.

(null)
Jossi

Snart får vi skratta tillsammans igen 👯‍♀️👶🏼👶🏼❤️

Svar: LÄNGTAR 😍
Frida Bucht

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress