Så var jag åter här för att dutta ner ett par ord och lätta på trycket av hopplöshet. I över två veckor har vädret varit varken bra eller jätte dåligt (vilket har påverkat mig JÄTTE mycket), jag har liksom gjort slut på mina "good feelings" att leva på. Ni vet, det är ju dem goda minnena från sommaren som gör att man överlever vintern, iallafall för min del. Lika så är de goda minnena från livets alla dagar något jag lever på när det är lite mer skralt på upplevelser och aktiviteter. Nu behöver jag en rejäl dos påfyllning!  Och jag har dessutom social krank! Jag är svältfödd på roligheter som innebär en stor kontrast från min vardag.. jag behöver så mycket nu. Jag behöver få längta tillbaka min vardag igen, för den är jätte bra, men jag behöver omväxling. Och jag har dessutom avskärmat mig från dem flesta de senaste dagarna då jag inte ens känner att jag kan sprida god energi, därför är det bäst att jag håller mig för mig själv tills att jag kan vara en ognällig, oklagande och peppig person igen för alla andras bästa. ✋🏼

Jag hade så gärna velat gå på babysim, men alla kommunala badhus håller stängt vad jag förstått? Jag vill träffa folk, men det innebär en risk. Jag vill hänga med fammo o faffa, och jag saknar faktiskt mina kollegor och allt tjatter som jag annars efter sju dagar i rad brukar behöva en paus från. Och så saknar jag syrran, att få hänga med nån som inte bryr sig ett skvatt ifall jag pratar baklänges eller gråtskrattar fram orden.

Risken med detta är att JAG SOM REDAN HAR RÄTT SÅ DÅLIGA SOCIALA SKILLS, blir ännu sämre. Jag upprepar mig, jag blir obekväm, jag blir torr i munnen, jag säger konstiga saker, jag stressar ut mina meningar, jag får ångra det jag säger och så kanske jag i all hast råkar förolämpa någon för att jag inte ens längre vet vad jag säger. Usch. Skämmigt. 

Och ungefär här brukar jag alltid avsluta med något positivt, "men idag har iallafall vädret visat sig från sin bästa sida..bla bla bla" Men det tänker jag inte göra denna gång för det räddar ändå inte upp detta inlägg.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress