Här om dagen vaknade jag upp till ljudet av en fiskmåskoloni! Trodde först jag drömt, men icket. Heleeeeelt underbart att få vakna till all sorts fågelljud och kvitter! Sätt mig på en stubbe i skogen om jag känner ångest och VIPS så är säkerligen allt glömt ifall jag får höra lite fågelsång. Livets ljud, efter ens bebis skratt.

Vi har under en månads tid lyckats få Herman att somna ungefär samma tid varje kväll, något som öppnat upp för lite kvalitetstid för mig och Kristoffer. Oftast tittar vi tv tillsammans och äter torrkött eller så pysslar vi med sånt vi tycker om. Mitt senaste projekt är att piffa upp ena badrummet vars tidigare husägare valt att sätta in ek detaljer, ett träslag som vi verkligen inte tycker passar in. Det som skall göras är att måla om kommoden och spegelbelysningen, byta ut alla kroklister, hänga upp ett badrumsskåp, montera nya knoppar, sätta in en pall och byta toarullshållaren. Tvättkorgen skall gömmas i toalettens stora "garderob" och sen är vi i hamn för denna gång. Det blir en mini makeover helt enkelt.

Jag lär ju visa före- och efterbilder när jag är klar. Just nu håller jag på med grundmålningen och det är inte så värst kul, det ser bedrövligt ut och allt är ett enda stök. Men snart 💪🏼

(null)

Så här såg det ut från början ☝🏼
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress