Tossifixet pågår än, det tar sin tid när allt skall grundas, målas på ena sidan, torka, målas på andra sidan och sedan målas två varv + en bebis på det. Åter igen, jag får lära mig att allt inte behöver gå fort. Varför håller jag på på detta viset?

Här med, Frida Bucht, behöver allt icket gå så snabbt. Du behöver inte alltid springa när du ska hämta något, du behöver inte alltid rusa fram i alla projekt och äventyra med kvalitén. Du behöver inte stressa. Snälla JAG SJÄLV, vars har jag bråttom?

(null)

Då ytskikten i toaletten är bytta för ca 10-15 år sedan så får vi jobba med det vi har. Även om våtsumstapeten är långt ifrån min smak så får jag acceptera och gå vidare. 

På bilden ovan synes iallafall prylarna som jag har köpt för detta lilla facelift. Det är verkligen länge sedan jag gjort ett inredningsinlägg och det kan väl ha att göra med att vi helt enkelt redan ändrat det mesta, att vi delvis bränt ut oss på alla projekt och att prioriteten legat långt ner. Men nu kom en liten nytändning, kanske kortvarig men ack så välkommen.