Det stämmer som dem säger att man vänjer sig vid att sova mindre när man får barn, en del påstår att man får babypowers.. nåt utav det sker med en iallafall. Jag har inatt sovit otroligt dåligt och vaknat varje timme, och även Herman. Han har nog faktiskt haft det allra värst med tanke på att han vaccinerats och haft det kämpigt med det. Men jag är liksom inte ofungerande trött trots detta, vilket är otroligt bra. Annars hade den här dagen blivit en riktig kamp. Herman mår lyckligtvis bra igen efter vaccinet och har sovit ikapp det han missat under natten. 

För övrigt så nöter jag kläder som bara fa-an, alla amningsbehåar är noppriga, de är slappa, de är för stora eller för små, de snurrar när man vänder sig i sängen så att tissarna kikar fram, alla sköna byxor är noppiga, en del har tvättats så att de är korta i benen och får mig att tappa lusten att se mig i spegeln. Jag bor i mina amningstshirtar och tröjor från BOOB och de må vara av super kvalité men jag ser för trist ut. Amningskuporna jävlas med mitt humör varje dag, vad ska liksom det där lilla klistret göra för någon nytta egentligen? Blir arg på att de ens tror att man försöker klistra fast dem i bhn. Och en del amningskupor prasslar och känns som en stor jäkla blöja. Jag är oftast väldigt pigg och glad men när saker inte FUNKAR så vill jag bara knyckla ihop sakerna, riva dem i bitar och sen lägga mig ner och gråta en stund. 

Jag är helt stillös, jag kan inte ens komma på vad jag hade på mig innan graviditeten. Jag har nog aldrig riktigt haft en stil. Min garderob är bara tragisk, tshirtarna är fula, skjortorna är statiska, byxorna gör att jag känner mig instängd. HJÄLP. HJÄLP. HJÄLP. Jag bor i sportiga kläder när jag tar mig hemifrån, men det är inte så jag vill se ut nu när det börjar bli varmare.

Så snälla, kan typ trinny och Susanna komma hem och hjälpa mig. Mår skit när jag ser mig själv.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress