Jag var ärligt talat tvungen att läsa mina föregående inlägg för att inte råka skriva samma sak som tidigare, apropå förra inlägget vars jag nämnde att jag är rädd att jag säger samma saker till mina nära & kära varje gång vi ses. Det verkar ju även som att inläggen kan råka ut för detsamma. Så spännande mitt liv är nu 🙃

Min egentid finnes numera i sängen vid 22-tiden. Då sover både Herman och Kristoffer och det är den enda tiden jag kan logga ut mitt huvud från barnavård med hyfsad säkerhet på att jag får en timme, ibland med Herman fast i tissen och ibland inte. I just detta fall så har han just i skrivande stund släppt mig.

Höjdpunkterna på dagen är mornarna när jag och Herman bestämt oss för att kliva upp, nu är det oftast vid 08-tiden. Han är glad som attan efter sin nattsömn och pratar på om allt möjligt samt skrattar och ler åt mig. Sedan är det frukost, även det är en favorit. Därefter kommer barnvagnspromenaden på ca 1h/dag vars jag tar chansen att antingen lyssna på pod/musik, eller att helt enkelt bara knalla i min helt egna värld utan att lyssna på nåt annat än mina renaste tankar. Sedan kommer Kristoffers hemmalunch, en chans för mig att prata vanligt och inte bara göra konstiga prutt- och brummljud. Och sen när Kristoffer kommer hem från jobbet och får Herman att bli alldeles glad, våran dagliga middag och sedan kaffe & kaka med bebisbus i soffan och slutligen på kvällen titta Farmen på tv med citronbubbelvatten.

(null)

Kolla förrästen växtkurvan mellan 18 dagar och 70 dagar gammal.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress