Min första morsdag har jag nu fått uppleva, jag vaknade upp i våran stuga på en plats i sängen lika smal som en linjal, med ovanligt få och obekväma timmars sömn i kroppen men ändå så himla glad och nöjd. Herman sov som en kejsare bredvid mig. Jag mår bra i stugan, och blir alltid lite tom i hjärtat när vi åker hem. 

I present fick jag framkallade bilder på mig och Herman och jag blev lite rörd. Jag fick även fotmassage, HÅRD som jag alltid får be om. Annars hjälper det inget. Sen åt vi kladdkaka med sprutgrädde och Herman är fantastisk på alla vis... älskar han så 💕 Dock skrapade han bara ihop kanske 1h sömn under dagen idag(!) och vi hade fullt upp med att filma vårat avlopp och han ville verkligen inte sitta i nån babysitter heller. Har säkert tappat massa hår av stresspåslag av att jag inte kan vara någonstans helhjärtat pga det, och en känsla av hopplöshet. MEN det går över till imorgon, för då startar vi om på nytt och då ska han banne mig sova i vagnen länge annars skaffar vi en vagnskakare ✋🏼

Han har förrästen blivit 5 månader nu, snabbt går tillväxten på de små bebisarna! Nu har han vuxit ur sin vagga och nästan sitt newbornset till tripptrappstolen, han vill iallafall inte halvligga längre. Upp ska han, och upptäcka världen!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress