Jag har blivit mamma, och Kristoffer har blivit pappa på nyårsafton. Vi fick en son, en alldeles ljuvlig och supersöt liten son vars namn blir Tage Herman Kangas. Tage, namnet min morfar bar. Och Herman, för att det passar honom alldeles alldeles utmärkt 💚
 
Idag har vi faktiskt varit hemma i en hel vecka. Och jag blir helt gråtfärdig direkt jag tänker tillbaka på slutet av graviditeten och på alla dagar från den 28 december fram till nu. Jag antar att hormonerna är all over the place, men jag känner mig så efterträffad till så mycket av det vi varit med om. Jag vill på ett sätt uppleva alla dagar i repris för att kunna ta in allt, samtidigt som jag inte vill gå igenom alla dessa värkar som varade i mer än två dygn ännu en gång. Men vilken grej det är att bli förälder, jag förstår nu vad alla mammor och pappor beskrivit. Han är det absolut bästa som hänt oss.
 
Vi försöker nu hitta våra roller, lära oss Hermans alla signaler, vänja oss med att leva med mindre timmar sömn i kroppen och hantera saknaden av Herman direkt han sover en längre stund. För jag saknar honom när han sover, jag vill vara med honom alltid.
 
Akira Öken

Vilken underbar liten! Grattis! ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress