Nätterna varvas mellan blöjbyten och amningsstunder, även om det är mysigt så är det en chock att sova såpass stötvis som man gör numer, ca 2h åt gången. Det är precis som att jag vaknar efter en vila om och om igen, jag är helt slut och ynklig varje gång 😁 Man kan alltid försöka vara beredd på hur det skall vara, men man vet först hur det känns när man väl upplever det.
Vi spenderar mååånga timmar i sängen för att få ihop nog många timmar med sömn. Saken är den att allt förändras så väldigt snabbt att man inte har någon aning om vad som gäller nästkommande dag. Som förstagångsförälder har man liksom ingenting att jämföra med, det kan lika väl vara så att vi har värsta lyxnätterna jämfört med andra.. och tvärt om 🙉 En sak vet jag iallafall, och det är att vi måste insupa allt vad denna period innebär, för alla med erfarenhet säger att den går så väldigt fort.
 
Jag och Kristoffer har haft det så skönt i en hel månad, han har varit ledig från 19 December till 19 Januari. Och jag har varit hemma sedan 30 November. Veckan innan Herman kom spenderade vi massor med timmar i pysselrummet sent in på nätterna, jag satt med mitt broderi och han satt och byggde ett enormt Starwars lego, och vi kände verkligen spänningen inför Hermans ankomst. Vi tog massor med promenader, långa sovmorgnar och dukade upp med smarriga frukostar. Jag älskade den veckan, det var juletid, vi hade varandra, vi hade sällskap av syrran och Jakob och vi hade så mycket att se fram emot 💕
 
Nu när Herman är här blir det lite mindre tid för både pyssel och varann, men jag blir kär i Kristoffer på ett annat sätt nu när Herman är med i bilden. Dem är det finaste jag har och jag är fullständigt säker på att jag valt att skaffa familj med rätt karl. Vi tycker lika om så mycket och jag kan bara hoppas att vi  lyckas vara lyckliga med varandra långt in i framtiden.
 
 
Här var herman 1 v gammal, och myste i mosters famn 💕