Det är slutet av September och lågprisbutikerna har börjat fylla hyllorna med julpynt (?!).. kanske är det nära till jul men det innebär också att det är nära tills våran bebis skall kika ut!
 
JA jag är gravid, bebis skall komma i år om h*n inte väntar allt för många dagar med att komma till oss. Ibland känns det som att det är evigheter kvar, och andra stunder så blir jag lite stressad. Vi har fortfarande så mycket att kolla upp vad gäller föräldraledighet och att köpa diverse bebisprylar. Enligt min gravid-app så har vi hittills fixat 41,3% av allt som sägs behövas (använder preglife). Och JAG VET ATT MAN INTE BEHÖVER ALLT PÅ EN GÅNG. Men jag och Kristoffer är två organistas som älskar att bädda skönt för våran framtid, för vad är det värsta som kan hända? Att bebis ratar våran babysitter? Eller att jag köpt för mycket blöjor i storlek 1? Det kan jag hantera.
 
Det viktigaste som vi har kvar att fixa är en varm åkpåse, bäddning till vagnen och mer varma kläder, stackaren kommer ju mitt i vintern. Kallt.
 
Annars är vi super exalterade inför alla förändringar som komma skall, kanske att jag för en gångs skull ser fram emot vintern. Det är mycket som känns spännande och vi är så glada över att fler av våra nära och kära också skall ha bebisar inom de närmsta månaderna. För på riktigt trodde jag att vi var ganska ensamma där i början på Maj när stickan visade positivt, och jag hade lite panik över att våran knodd inte skulle få några kusiner i samma ålder, men där hade vi fel! Det beräknas komma en kusin bara 11 dagar före och det är Kristoffer som blir morbror! 😍 Härregud, det är babyboom i våra kretsar.
 
Jo, jag glömde säga att jag ska försöka dyka upp här från och med nu, och det lär nog handla mycket om både bebis och hela jävla livet. Jag hoppas det känns intressant för någon 👋 JO jag kommer definitivt klämma in mycket utav min besatthet för förvaring/organisering också, jag förvarnar bara lite.
 
Jossi

Äntligen bloggis igen ♥️👏🏼👏🏼

Svar: Ja nu kör vi! 💪🏼😄
Frida Bucht

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress