Jag har haft en såååååå bra ledigvecka! Jag ska säga er att jag knappt aldrig kan komma till ro av att göra stillsamma aktiviteter, men den här veckan har jag i stort sett enbart bakat och broderat! (Plus att det varit pissväder och jag har inte ens brytt mig)

Jag har bakat mormors anisbröd och även kanelbullar, frysboxen är nu mer full av götte och det ger mig tillfredsställelse. Och ni vet säkert att när något man tänkt/velat göra länge, blir gjort. Så får man en känsla av ro och kontroll, vilket i sin tur ger en känslan av att man inte bara jobbar eller hushållssysslar, man får helt enkelt känslan av att MAN GÖR VAD MAN VILL.

Sedan har jag i tre dagar hållt på att brodera på våran blivande skötväska, jag vaknade bara upp en morgon med en snilleblixt och sen var projekt EVIGHET igång 🤷🏼‍♀️

(null)

Vi har även haft besök av alla våra föräldrar utspritt på några dagar, och vi har matat igenom bonde söker fru och bröllop, begravning och dop. För övrigt så är den sistnämnda av dem inte så värst bra, det händer liksom FÖR MYCKET samtidigt och alldeles för galna saker, men en måste ju se när det är svensk serie! Sen har vi ätit fruktsallad och det var evigheter sedan! 

Annars vill jag tipsa er att börja kolla på serien Björnstad av Fredrik Backman, den har premiär 18 Oktober och är bland annat inspelad i Kiruna på Sandstensberget. Den kommer finnas på HBOnordic. Vi kommer nog inte teckna nån prenumeration på HBO men vi hoppas kunna se den på nåt jäkla sätt 😄


"Den lokala hjälten och hockeystjärnan Peter återvänder hem för att bygga upp stadens juniorlag. Hela bygdens drömmar om en ljusare framtid landar tungt på dessa unga pojkarnas axlar. När lagets stjärnspelare blir anklagad för en fruktansvärd handling försätts hela staden i kaos. Björnstad handlar om hoppet som för ett litet samhälle samman, de hemligheter som sliter det itu, det mod som krävs för att gå emot gruppen och konsekvenserna av hur vi uppfostrar våra barn."

Over and out!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress