Det känns faktiskt skönt att ha en blogg att skriva mer invecklat i, en blogg vars dem som faktiskt orkar läsa längre texter kan florera och vars jag kan få uttrycka mig MER och med fler bilder (kanske). För ärligt talat är ju exempelvis instagram en mikrosekund av livet, och ibland är texten obefintlig. Och jag vill skriva, jag vill förklara, jag vill grubbla.. aa ni fattar kanske.

(null)

Men för den delen kan det nog ändå dyka upp samma bilder här, för just nu är jag faktiskt SKIT dålig på att fota. Men jag ska bli flitigare.. önskar jag. Men tyvärr kommer mörkret snart och då är det inte lika inspirerande.

Bebis ligger iallafall med huvudet nedåt, och snurrar troligt runt sin egen axel då och då. Jag känner sparkar upp mot revbenen ganska regelbundet, och h*n väcker mig vid 05 genom att krafsa mig lite på sidan. Sen är det lite party vid 23, och några svängar på eftermiddagen. Så.. en morgonpigg parvel kan det nog bli, precis som jag.

(null)

För mig har graviditeten hittills varit enkel och smärtfri, bortsett från de tidiga veckorna när tissarna skulle växa järnet, för att sedan börja klia som om det var löss i bhn 🤭 

Jag kan väl säga att jag kunnat leva och arbeta precis som vanligt, och jag har heller inte blivit drabbad av någon tätare kissnödighet (ännu). Så jag är tacksam ✌🏼86 dagar kvar ba.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress