Vi har ju inte kollat könet på våran bebis, men trots det så vill vi ändå inreda i en stil som varken är typisk "flick" eller "pojkig". Och jag vill såklart inreda allt färdigt innan nedkomst - för att det är så himla roligt.
 
När det gäller kläder till den lilla korven så fastnar jag för beiga kläder, samt brun oranga, grått, vitt, gult och naturnära. För det är ju så jäkla fint! Jag tror inte det lär bli varken blått eller rosa, NATUR är våran väg att gå 😍 
 
Här nedan kommer iallafall inspobilder till barnrummet! Taget från Pinterest.
 
(null)
 
URmysigt med mörka väggar!
 
(null)
 
Mycket mönster blandat med starka färger! 
 
(null)
 
Och gammalt blandat med nytt! 
 
 
Jag tänker MYCKET färg, och mycket blandade färger. Inte så mycket pasteller, jag vill ha mörkare färger. Senapsgult, vinrött, mörkgrönt och åskblått.
 
Tapeten blir stjernflor från boråstapeter, den satte vi upp när vi flyttade in i huset med en tanke på att den senare skulle bli fin i ett barnrum.
 
(null)
 
Metallkorgar att förvara blöjor och tvättlappar i under skötbordet, en mobil ofanför och det mörkgråa skötbordet från LUX. Och mycket mysbelysning!
 
(null)
 
Vi tänker oss en fåtölj med mjuka armstöd att ha vid spjälsängen, och en sittpuff att ha fötterna på när man sitter och ammar eller myser. En stor matta som täcker hela gå-ytan i rummet så att det blir riktigt mjukt och gosigt.
 
(null)
 
Spjälsäng vill vi ha i samma serie som skötbordet, en sänghimmel i rosa-röd, mörka mysiga sängkläder och en babymobil antingen ovanför fåtöljen eller inne i sänghimlen.
 
Jag tror verkligen att det här kan bli jätte mysigt, och vi har ju enbart spjälsäng och fåtölj kvar att köpa till självaste inredningen. Sen är det alla söta små detaljer och krokar kvar att pyssla med 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress