Jaha, det enda som kvarstod efter helgens lilla pyssellista var att spela schack och basta, det blev inget av det. Men vi har tagit mysiga promenader iallafall, och ätit riktigt god mat.
 
Tillslut har vi tagit tag i lite småfix som blivit liggandes under en lång tid, vi har till exempel sågat ur en fönsterlist för att få en lysknapp på plats igen, den har hängt i elkablarna i nästan ett år, faktiskt ända sedan vi bytte fönster. Ni vet sådana saker som bara blir kvar, jag försöker ständigt jobba bort dem men det tillkommer ju alltid nya. Speciellt när man har hus.
 
Vi gjorde en insats på vårat sparkekipage också, den är torr som ett fnöske och skall slipas och möjligen oljas eller målas. Vi köpte en liten sparklåda som vi tänkt använda när man ska och småhandla mitt i vargavintern, kanske att lillkorven även får ligga i den om det känns stabilt. 
 
 

 
Dagens aktivitet har där emot varit att brodera en bajsemoji och att strosa runt hemma med ett humör som varit ICKE SÅ BRA pga. Allt var jobbigt. Jobbigt att duscha, jobbigt att torka sig efter duschen, jobbigt att klä av och på sig, jobbigt att kliva upp från soffan, jobbigt att sätta sig i bilen och spänna på bältet. Jag hoppas att jag bara hade en bajsdag och att jag känner annat imorgon. 
 
     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress