I tisdags fyllde jag 28 år, och mamma kom från Luleå och hängde med mig hela dagen. Jag fick testa långfärdsskridskor på isen i Kurra, vilket var liiite läskigt när jag nu är så framtung som jag är och när jag dessutom icket är van vid att ha lösa hälar när man skrillar.
 
Vi hade fördelsadagsfika hemma hos oss, jag hade bakat chokladbollar och philadelphiatårta, samt köpt en kladdkaka och farmor och farfar fick äntligen komma hemifrån en stund och prata av sig lite med resten av familjen. De är i en sådan ålder att dem måste hålla sig borta från många vänner och bekanta eftersom alla är i en riskgrupp, de måste tyvärr även hålla sig borta från oss yngre då vi rör oss bland en hel del människor i och med våra arbeten..
 
OCH DET ÄR SÅ TRÅKIGT!
 
Jag vet att jag och Kristoffer inte varit så väldigt drabbade av detta då vi nästan aldrig rör oss i stora folksamlingar eller evenemang, men ibland hindrar det även oss i det vi faktiskt vill göra. Just nu är jag orolig för hur det ska bli på den kommande förlossningen, vad händer om Kristoffer blir smittad på jobbet och där med ej får vara med på BB? Vad händer om farmor 80 och farfar 84 får corona när de är och handlar sin mat på Coop? Kommer äldreboendena stänga för besökare igen, och kommer min Mormor få se sitt barnbarnsbarn isåfall på länge? 
 
Den planerade resan till Luleå vars vi hade tänkt bo på hotell och bara äta gott en hel helg har vi nu blåst av, det blir helt enkelt inte att resa någonstans. Vi vet inte ens om det blir nå mer älgjakt i Sattajärvi då vi inte heller vill komma med någon smitta till Kristoffers föräldrar. 
 
SÅ jag måste helt enkelt knåpa på HUR vi ska kunna få en lika härlig helg här hemma, när vi blivit snuvade på våran Luleåhelg (som faktiskt är ett väldigt litet problem i allt detta, men något som vi VERKLIGEN hade behövt) och den listan kommer i nästa inlägg!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress