Stopp ✋🏼 Nej här kan man icket finna vackra tillrättalagda inredningsbilder, ett harmoniskt och enkelt liv, ett sinne som bara tar alla motgångar på ett bra sätt, inlägg skrivet enbart under prima humör, snygga outfits, vackra frukostar och buketter eller djupa meningsfulla texter.
 
Här finnes verkligheten, verkligheten som oftast utspelar sig på Duvvägen, ibland i Sattajärvi, ibland i Tuolla, ibland i Vittangitrakten och ibland i Alhamn. Men allt som oftast i Kiruna eller ute i naturen.
 
Ibland mår man skit, ibland mår man skitbra. Hittills har jag mått SKIT BRA sedan... Juni typ. Min PMS är puts väck sedan pregnancy, jag har sladdat in och tillbaks på mitt gamla jobb igen och jag mår så jäkla bra över det, jag har jobbat med mina demoner och broderat ut mycket frustration på aidaväv. Om aidaväven är lösningen på många problem så kan jag rekommendera fler att börja med korsstygn.
 
När jag får mina katastroftankar eller min starka oro så har jag nu mer börjat tänka att, förmodligen är denna katastrof över när jag är 70år. Att det liksom inte kan förpesta hela livet iallafall, positivt va? Det finns så många människor som faktiskt GÅTT IGENOM sjukt svåra saker, och tagit sig ut på andra sidan. Och så sitter jag här och oroar mig över något som inte har hänt. För att jag är en orosmänniska. 
 
Men oro och ångest går inte bara att stänga av eller bota, givetvis kan man behandla det tillfälligt med exempelvis alkohol (ej att rekommendera någon) men jag har aldrig tänkt att det är ett alternativ för mig pga. min bakisångest är ÄNNU värre. Så jag kör helt enkelt på att trötta ut mig själv, jag läser positiva böcker, håller mig borta från tragiska dokumentärer, broderar, slår på TV4, höjer volymen på radion och letar upp fler människor som lever innuti den verkliga och sanna verkligheten. 
 
 
Det har gått och blivit November, vilket innebär att vi ska ha barn om en månad, att jag blir ett år äldre och att vi troligast snart ska åka bort från kommunen på en mysig helg tillsammans, bara jag och Kristoffer. Vi har inte unnat oss något roligt sedan Maj pga. att vi haft så galet mycket att få färdigt på både hus och stuga innan lillkorven anländer. Men snart drar vi och jag ser fram emot att koppla bort alla måsten och bara äta massa gott.. att äta hotellfrukost under en lång tid, leta upp en pastarestaurang, sushi, kinamat och kanske gå på café. Jag behöver inte mycket, men jag behöver få hänga med min darling på en annan plats än hemma för en stund 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress