Oj oj, jag har legat vaken sedan 03.10. Det går sällan att somna om numer då lillkorven ofta är aktiv i magen och trycker hårt med sina starka ben. Ibland ändrar magen form och man undrar vad som försiggår på insidan, har h*n det bra? 

Har passat på att ändra mitt mobilabonnemang inatt, sånt där bestyr som man gör vid 04.00 🤷🏼‍♀️ jag lär ju icket behöva 30GB surf längre tänker vi, jag kommer för det mesta bara vara hemma. Kanske att jag egentligen aldrig behövt så mycket.

Det är en ny vecka nu, jag har haft min sista ledigvecka och idag går jag rakt in på föräldraledighet i väntan på bebis. Det är en underlig känsla. Lägligt nog fick vi bakmaskinen som jag länge drömt om av mamma i tidig julklapp, vilket resulterat i mycket bakning. Något jag tänkt fortsätta med denna vecka, eller.. det blir frallor åtminstone. Ett knäckkok vill jag också lyckas med, samt julskinka och pepparkaksfudge. 

Jag tycker ändå det är väldigt lägligt att gå hemma nu i rådande pandemi och med alla dessa julbestyr som man i lugn och ro vill göra. Vi är nästan helt färdiga med alla julklappar dessutom, och i år har vi gett en mini adventskalender, dvs. Ett litet paket 2:a advent, ett 3:e advent och sedan en julklapp till självaste julafton. I dessa begränsade tider är ett paket i veckan en ypperlig idé tycker jag, och nästa år kanske vi kör redan från 1:a advent ( hann bara inte komma på idén i tid). Jag tycker det är ett fint sätt att visa omtanke när man inte kan träffas på samma vis som förut.

(null)

Här är maskinen, en Ankarsrum i cremé vit. Passar perfekt i kökets ena hörn och jag är så glad i den. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress