Idag har jag varit och handlat mat tidigt på morgonen för att undvika allt för mycket människor, folket har blivit väldigt bra på att hålla avstånd och många bär också andningsskydd numer.
 
Jag vet att jag är i en riskgrupp men jag kan inte få ro i kroppen om jag inte får göra mina egna ärenden, istället väljer jag mina tider noggrant och har tydliga listor så att jag får med mig allt på en gång. Vi handlar bara en gång i veckan, och jag kan i och med att jag inte jobbar välja mina tillfällen väl och handla utan tidspress.
 
Jag har även vart på fotbehandling idag, något jag önskade mig i födelsedagspresent, och något som jag fick av mamma. Det var jätte skönt, det är just nu lite kämpigare att nå ner till fötterna i och med magen. Men nu är de fina, lena och mjuka inför allt som kommer. Tänk att jag ska ligga och krysta med fina fötter, najs. Fick inspiration när jag kom hem och började fila fingernaglarna med en sån där nagelfil med 4 olika strukturer så nu glänser även dem. Jag försöker bara hålla mig fräsch hela tiden så att jag inte behöver åka in på BB med fultroller eller fettigt hår, som att dem bryr sig? Faktiskt gör jag mycket FÖR ATT JAG BRYR MIG. OCH då ska jag tala om för er att mormor min mormor alltid tog på sig fintrosorna när hon skulle åka bil långväga för att inte behöva skämmas om hon hamnade på sjukhus! Och så tänker jag med. För jag vet ju faktiskt att jag kommer hamna på sjukhus (BB) så det är bara att försöka ligga steget före.
 
Nåväl, jag råkade somna på soffan mellan 17.30-18.30 idag (insåg att jag broderat fel efter mönstret så jag tappade all energi), och nu känner jag mig givetvis inte alls trött och jag känner även att jag inte har tänkt klart. Jag vet hur det blir om jag går och lägger mig ofärdigtänkt, då ligger jag och stirrar i taket, och hjärnan kör roulette ifall jag ska komma in på kristankar eller mer roliga framtidstankar. Oftast kan de snubbla in på kristankar och då blir det en riktigt dålig nattssömn. Så här sitter jag nu, smattrandes på tangenterna halv tolv på natten, med ett återhämtat broderi och med noll planer för morgondagen. 
 
 
Mitt senaste stora broderi som skall spikas upp på väggen imorgon.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress