Det är nu tredje veckan jag är hemma innan bebisens ankomst, och jag har hunnit med så mycket på mina två tidigare veckor. Faktiskt såpass mycket att jag nästan inte har något kvar att rensa, städa eller någon plats i frysen för det jag bakat. Jag vet till exempel inte hur många gånger jag redan hunnit skrubba badkaret? Jag har nu istället snöat in mig på att skaffa hygienartiklar som skall underlätta mitt liv under mammaledigheten, så som en elipator, ansiktsmasker, nya glasögon, en värmeborste och annat som snabbt kan få mig att hålla mig i "trim". För jag mår så otroligt dåligt av att gå omkring med håriga ben, frissigt hår och bleka ögonbryn. Jag menar inte att alla gör det, och inte heller att det är något fel med det, men jag vill inte! Torrshampo bör jag också införskaffa mig, även om jag hatat alla varianter jag tidigare provat.. och måste dem lukta? Usch.
 
Idag har det fallit en hel del snö och jag har redan plogat gården två gånger och skall ut på en tredje sväng när det väl slutat snöa helt. Det är ett fantastiskt tillfälle för mig att lyssna på musik (som jag är svältfödd på), få frisk luft, en gnutta dagsljus och chansen att röra på kroppen. Men jag är så sjukt varmblodig nu när jag är gravid att alla jackor är för varma och att jag nästan kan hålla i ett metallskaft utan handskar. Sjukt, när man i vanliga fall alltid har kalla händer och fötter.
 
Annars går jag omkring och är väldigt rastlös, jag får höra nästan varje dag att jag verkar ha sån energi och att jag hinner med så mycket. Men om jag har 16 vakna timmar hemma så hinner man med MASSOR och jag kan inte vila för då sover jag skit dåligt om nätterna. Jag behöver i princip fylla varje timme med något att göra, och det mår jag allra bäst av.
 
SÅ trots full frys och nästan fullständigt rensat hem, så har jag idag bland annat stuvat om och rensat i våra Ivar-skåp i vardagsrummet, städat toaletten, bakat chokladmuffins, saffranssockerkaka, frallor och lagat en kasslergratäng. Ändå har jag haft tid för återhämtning och lite brodering där emellan. UTAN att jag haft ett fullspäckat schema.
 
Receptet på frallorna som jag bakar är följande
Snabba frallor  (behövs ej jäsas), från Mittkok. REKOMMENDERAR STARKT!
 
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress